Välkommen till

Svensk Mynthandel

Centralplan 3

69132 Karlskoga

svenskmynthandel@hotmail.com

Tel: 0728585285

Ägare Mikael Kindahl

Vi finns på:

https://www.facebook.com/svenskmynthandel/

https://twitter.com/Mynthandel

https://www.instagram.com/svenskmynthandel/

 

Vårt bankgironummer 880-7992

Vid leverans skickas objekten till:

Svensk Mynthandel

Box 14

69121 Karlskoga

 

Köper mynt och myntsamlingar

Sällsynta mynt

/adelforsdukat.jpg

/adelfors-dukat.jpg

Vi sålde nyligen denna svåra 1/2 dukat 1747 präglad med guld från Ädelfors gruvan. Vi har flera av Sveriges större myntsamlare som våra kunder och söker därför efter mynt över det vanliga för att kunna komplettera deras redan stora myntsamlingar. Många gånger kan det vara bättre att sälja dyrare mynt direkt till oss än att lämna in på auktion. Vid inlämning på auktionen tar auktionsfirman ofta mellan 15-20 % av inlämnaren och sen får köparen betala cirka 20 % på priset objektet såldes för så totalt försvinner 35-40 % av myntet värde i avgifter. Har du ett mynt med ett värde på 100000 kr så får säljaren ut cirka 60000-65000 kronor vid försäljningen, värt att tänka på.
Vi vill köpa de bättre mynten som finns att tillgå och betala väldigt bra för att få tag på dessa mynt. Maila oss på mynt@svenskmynthandel.se eller ring på 072-8585285

 

31 okt 2021

Välkommen till

Svensk Mynthandel

Centralplan 3

69132 Karlskoga

svenskmynthandel@hotmail.com

Tel: 0728585285

Ägare Mikael Kindahl

Vi finns på:

https://www.facebook.com/svenskmynthandel/

https://twitter.com/Mynthandel

https://www.instagram.com/svenskmynthandel/

 

Vårt bankgironummer 880-7992

Vid leverans skickas objekten till:

Svensk Mynthandel

Box 14

69121 Karlskoga